nrel visitor center                                                                                               

NREL Visitor Center Reception
NREL Visitor Center Reception
the abo group was commissioned by NREL to redesign the Visitor Center Reception Area . the abo group designed this reception area to fulfill two functions: to provide a reception area to house the volunteer tour guides and to provide a security entrance. The security and reception counter needed to be attractive, sustainable, and durable. The counter was designed with sustainable and recycled materials such as stainless steel, recycled countertops, and recycled plastic. Natural daylighting was incorporated into the reception area using SolatubeĀ® daylighting systems with special controls for dimming light and LED backup lighting for evening.
NREL Visitor Center Reception
NREL Visitor Center Reception
NREL Visitor Center Reception